VAN A TOT Z MANAGEMENT

Jan Mathijssen heeft accountancy en fiscaliteit gestudeerd. Tot zijn dertigste was hij financieel directeur bij een groep bouwbedrijfjes in de Benelux; daarna is hij voor zichzelf begonnen als adviseur. Ook nu nog coacht hij bedrijfsleiders van kleine en middelgrote bedrijven die nood hebben aan een extern klankbord. Vaak willen ze inzichten toetsen waar hun accountant of advocaat geen raad mee weet.
Jan Mathijssen wordt regelmatig ingehuurd om bestaande teams of reeds opgestarte projecten bij te sturen wanneer er nood aan verbetering is. Dit maakt dat hij niet altijd van “A” tot “Z” betrokken is bij een opdracht maar de doelstellingen van het “Management” realiseren is voor hem essentieel.
Als interim manager heeft Jan Mathijssen grote projecten als financieel manager of financieel directeur tot een goed einde gebracht. Ook wordt hij ingehuurd door multinationals om hun rapportering mee te verbeteren. Hij is actief bij diverse ERP implementaties (SAP, Oracle, Navision, enz.) en op het vlak van business intelligence (Cognos, TM1).

CONTACT

Zakstraat 22,
B-9112 SINAAI-WAAS (Belgium)

office@brandensteyn.be
office@azmim.be

T +32-3-685 55 45
F +32-3-254 23 20